Den temporära matgalenskapen

Ibland står man där vid spisen och så plötsligen är det nåt som brister, man orkar inte riktigt längre, och det som började så rationellt och vettigt spårar diskret men tydligt och fullständigt ur. Man har drabbats av den temporära matgalenskapen. När den väl har börjat står man snart framför ett kaotiskt sammelsurium och kan svårligen känna igen ens en sådan klok och modern rätt som säg, t.ex., ugnsbakad falukorv.

Det vet ju alla att man måste peta ner osten MELLAN falukorvsskivorna!

Har man tur blir resultatet ätbart utan större leda eller värk, eller åtminstone om man håller för näsan och ögonen. Framtiden får utvisa om det går att förtära ovanstående kulinariska kollaps, eller om det blir en snabb tur till pizzerian för Gödsvinet Bromma ikväll.

2 reaktioner på ”Den temporära matgalenskapen

  1. Nå, hur smakade detta? Och hur såg det ut när det ställdes fram på bordet?
    P.S. Love your work! Uppskattar Gödsvinet alltså.

  2. Det är nog för det bättre att vidare bildbevis saknas, men smaken var faktiskt inte värre än att korven slank ner. Sen får vi tacka för berömmet, alltid vackert när vårt tunga folkbildningsuppdrag kan skänka lite glädje på vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.