Blanda med gin

Helgen närmar sig åter och då kan det kanske vara på sin plats med några spännande drinkrecept. Själv gillar jag att blanda med gin som bas. Här nedanför delar jag med mig av några av mina favvo-recept! Supergott!

The End of an Empire

2 dl Earl Grey te

8 cl Gin

Gör så här: Slå upp allt te i en lite för stor mugg. Tillsätt ginen när du tror att ingen ser. Rör om. Den svaga citrustonen i Earl Grey gifter sig underbart med den lite sträva ginen. Något att värma sig med när våren verkar vänta ett år till. Supergott!

London Hurl

12 cl gin

2 msk (cirka) pressad citron

1 isbit

Gör så här: Häll upp ginen i ett vätskebeständigt kärl av exempelvis glas, keramik eller plast. Tillsätt ett våldsamt sprut från den lilla plastflaskan formad som en citron. Släpp i en isbit. Den svaga citrustonen i plastflaskans citronsaft gifter sig underbart med den lite sträva ginen. Supergott!

Ginbas Alpha

12 cl gin

1 isbit

Gör så här: Öppna kylskåpet och notera att citronsaften är slut. Svär. Fråga högt varför det inte finns några glas. Minns att du är ensam och häll sedan upp ginen i en gammal senapsburk. Släpp i isbiten. Den svaga citrustonen i din andedräkt gifter sig underbart med den lite sträva ginen. Supergott!

Deadline ringer

45 cl gin

1 famn prestationsångest

Gör så här: Halta tillbaks ut i köket. Riv ner diskstället. Stanna upp en stund och vänta på att grannens hund ska sluta skälla. Häll i dig ginen. Den svaga citrustonen i tillvaron gifter sig underbart med den lite sträva ginen. Supergott!

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

3 Responses to Blanda med gin

  1. Jonas säger:

    Det kom precis en spam-kommentar till det här inlägget som gör reklam för permanent hårborttagning. Jag lämnar tolkningen till er som läser detta.

  2. K säger:

    Hur har jag kunnat missa detta fantastiska inlägg? Snart är det lördag igen! 🙂

  3. Johan säger:

    Ibland blir det helt enkelt rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.