Dagens korta: Bistro le Garage

Norrland. Norrsken, snö, ”torr kyla” och ordkarga jägare i evig barrskog. Eller Refused, seitan, IKSU, Ålidhem och…Bistro le Garage.

Bra mat, kunnig personal som gärna delar med sig av sina funderingar och möjligheten att få Raisignac till desserten. Bra saker alltihop.

Här skall ni lätt käka om ni är i trakterna. Vi bokade samma dag vilket gick bra (ytterligare en bra sak med Norrland). Sen finns det ju de som inte anser att Umeå är Norrland, för mig som exilskåning är saken klar.

Montirius le Clos var en klar höjdare till kött och ost. Ett ekologiskt vin som jag tyvärr inte minns vad det hette föll mig absolut inte i smaken. Helt vidrigt om jag ska vara ärlig, mitt middagssällskap fann dock inget fel på det.

Sammantaget fyra hardcorekidz av fem möjliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.