Kött i USA

Så här ser en typisk bagel med ost och skinka ut i New York. De flesta gånger man beställer en macka med pastrami eller corned beef eller någon liknande köttprodukt av tvivelaktigt ursprung i USA så ser det ut så här. Jag har aldrig fattat varför.

Jag brukar oftast betrakta brödet som en transportmekanism för att få in ordentligt mycket pålägg i munnen, men detta är ju löjligt. Det kan väl omöjligt vara gott att trycka i sig motsvarande tre paket “tunna skivor”?

Nåja, det positiva är att man kan köpa en bagel med skinka och ett par med bara cream cheese, och sedan omfördela skinkstackarna innan man äter sin frukost. En stadig New York-bagel är nämligen en ypperlig början på en bra dag.

2 reaktioner på ”Kött i USA

  1. Fast problemet, om det nu är ett problem, är ju att ofta även cream cheese kommer i lager om 4-5 centimeter.

  2. Under mitt senaste besök i New York tog min amerikanska vän med mig till ett häftigt ställe för att äta lunch. Målet vi åt gjorde dock att jag var mätt i två dagar.. New York Carnegie Deli heter restaurangen och var med i Woddy Allen filmen Broadway Danny Rose. De serverar något som de kallar “Sandwich” men beskrivs bättre som “A mountain of meet”..

    http://www.carnegiedeli.com/home.php

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.