Se Vällingby stå i lågor

En trevlig överraskning med min nya lägenhet ute i västerort var balkongen på bilden. Det är egentligen ingen balkong, det är snarare någon sorts helikopterplattform 13 våningar upp i luften. Det är balkongräcke i två av fyra väderstreck och inget utom himmel uppåt. När jag steg ut på det putsade betonggolvet för första gången idag slogs jag av en enda tanke: GRILLA!

Satan i gatan vad det ska grillas här uppe! Jag tänker äta dagens samtliga mål kremerade. Kan man grilla allt? Snart vet vi för jag tänker tända en eld som aldrig falnar. Det nybyggda punkthuset kommer att se ut som fyren i Alexandria. När jag drar igång grillen kommer de att få stänga ner flygtrafiken på Island.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

One Response to Se Vällingby stå i lågor

  1. Jonas säger:

    Härligt! När jag ser röksignalerna från norr hoppar jag på ett tåg (flyg är riskabelt av anledningar som du redan nämnt) och kommer på grillning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.