Brouwerij de Molen på Bishops i Malmö

En vän tipsade mig om att Bishops Arms i Malmö har Brouwerij de Molen-vecka nu. Detta är något man måste veta, eller känna på sig, då deras nyheter sällan tar sig in på deras egen sida över nyheter.

Om någon mot förmodan inte vet vad Brouwerij de Molen är så är det ett bryggeri i Holland som jag hajpade för några inlägg sedan.

Jag vet inte exakt vad de erbjuder på Bishops, men jag ska dit imorgon och avnjuta några smakprov. Då får vi se om bryggeriet verkligen är bra eller om mitt omdöme bara var grumlat efter närmare 50 olika smakprover sist.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

3 Responses to Brouwerij de Molen på Bishops i Malmö

 1. Kalle säger:

  På Monks på Sveavägen i Stockholm (med utsikt över Olof Palmes plats och Christer Petterssons trappa) läste jag i broschyren att de Molen har typ 8 av de 11 ”bästa” ölen just nu. Vad som är ”bäst” beror naturligtvis på vem som betygsätter, men det var någon form av brett konsensus.

  Själv tycker jag att de jag testat varit mellan 2 och 4 på den femgradiga skalan.

 2. Jonas säger:

  Förvånar mig inte. De följer förstås Gödsvinet noggrant för att få de senaste tipsen om vad man bör tycka.

 3. Johan säger:

  Bra med ett förtydligande att det inte rör sig om Monks på Wallingatan med utsikt mot LO-borgen. Det hade ju vänt upp och ner på hela innebörden med inlägget 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.