Bilden av ett missbruk

Jag har tidigare varit väldigt uppriktig med mitt missbruk av jalapenos här på Gödsvinet. De små gröna frukterna har haft mig i ett fast grepp i åratal men nu är jag fri. I likhet med Ola Lindholm insåg jag en dag att det enda missbruket kunde ge var en hoppande gångstil och ett tvångsmässigt behov av att röra sitt eget ansikte. Tack och lov gick det inte lika illa för mig som för honom, jag började aldrig hålla på Mjällby AIF. Bilden visar vad som är kvar av mitt stash. Jag behåller det bara för att påminna mig, jag behöver det inte längre. De en gång flytande jalapeno-bitarna har drunknat och lagt sig till vila på botten av burken. Själv har jag gått vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.