Danmark ger mer!

EN EXTRA GRATIS!!!

Ok, jag kanske inte åker kors och tvärs över den Nordamerikanska kontinenten och samlar på mig kulinariska upplevelser som en del. Men stora saker händer här i min värld också. Idag när jag lagade middag, det blev varmkorv med bröd idag igen, slogs jag nästan omkull av en fantastisk överraskning: Mitt 6-pack med Göls röda korvar innehöll SJU korvar! Det är helt otroligt, jag fick en hel extra korv! Den kostade inte ett öre! Ska jag se det som något sorts danskt biståndsprojekt? Det spelar ingen roll, det känns ändå helt otroligt stort och roligt. En extra korv! Detta är ett tecken! Det vänder nu, jag känner det på mig! Jag är en vinnare!

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.