Drick New York

image

Jag är alltså i det förlovade landet för att äta och dricka mig till en högre nivå av visdom. I en välsorterad spritaffär berikade jag idag med vad ni kan se på bilden. Expediten rekommenderade någon flaska på den medeldyra hyllan, varpå jag böjde mig ner och tog tre från den billigaste.

Mitt skrivdon här är en mobiltelefon så det blir inga långa inlägg, men se detta som ett livstecken och ett löfte om framtida tjat om vad jag gjorde i new york.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

One Response to Drick New York

  1. Johan säger:

    Gud så vackert! De tre bästa tillsammans i en supergrupp av bourbons!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.