Evil twin soft dookie (11168)

Det här är en stout men mycket mer än så kan jag inte säga. Herregud, vad har de gjort med den här? Hur kom Evil twin soft dookie att smaka så här? Jag kan bara hoppas att namnet inte ger någon vägledning.

Den är mörk, den är stark, den är dansk och om jag inte skriver snabbt så kommer dryckens potenta egenskaper att hinna ifatt och omöjliggöra all form av grammatik. Ölen är en lika kraftfull som mystisk brygd och en beskrivning av smaken kan göras både lång och mycket motsägelsefull.

Min bästa gissning är att detta i själva verket är jäst vaniljcola. Nu har ju aldrig gissningar varit min starka hand men utan tvivel smakar Evil twin soft dookie just fruktig vaniljcola kryddad med nejlika och anis. Eftersmaken är den av en kall kopp löfbergs lila. 

Soft dookie, vars namn bara kan ha givits av en dansk, håller 10,4% alkohol och du kommer att veta vart de där sista fem procentenheterna tog vägen. Ölen är svagt kolsyrad och om man studerar den på nära håll ser man att den är full av partiklar. Resterna av det som grundlade den märkliga smaken simmar omkring i glasets mörka djup, nästan helt dolda i den mörka färgen. Låt oss inte ta reda på vad det är för något. En del saker är det bättre att inte veta. 

64,90 kronor, nummer 11168 i katalogen

3,5 amager av 5 möjliga

En reaktion på ”Evil twin soft dookie (11168)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.