Hänryckningens tid

Klicka för att förstora

Lappen på bilden satt på en parkeringsautomat utanför mitt arbete på Södermalm i Stockholm. Det är en lapp som berättar mycket och det är ingen rolig historia. Någonstans i närheten av Stigberget vandrar det omkring en 29-årig man som letar efter en kvinna han kallar ”min prinsessa”. Att döma av informationen man får har han många goda sidor även om jag misstänker att internetvana inte är en av dem. Därför är det bara rätt att vi på Gödsvinet gör vårt för att hjälpa detta hopplösa företag. Om just du är en kvinna i en den föreskrivna åldern som letar efter en butikskonsult som är kreativ, ”inte direkt som andra killar” och bara lite, lite desperat så föreslår jag att du slår till med en gång. Det är viktigt att du är ”ärlig” och ”trogen” så att inte du också överger lappens författare och gör honom GALEN. Du kommer nog inte att gilla honom när han blir galen.

Naturligtvis kan jag inte låta bli att undra över lappens placering. I huset där jag jobbar utbildas även Sveriges bästa sjuksköterskor så vi kan inte utesluta att ett visst vårdbehov är inblandat. Det kan vara bra att veta.

Med det sagt kan jag bara upprepa: Tveka inte, du ärliga, trogna, omtänksamma, smått knasiga, vårdande och respektkrävande kvinna mellan åldrarna 20-30 som läser detta. Skriv den 29-åriga mannen som skrivit lappen och glöm inte att bjuda Gödsvinet på bröllopet. Jag känner på mig att det kommer att bli en alldeles speciell tillställning.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Trackbacks är avstängda.

One Response to Hänryckningens tid

  1. Robin säger:

    Jag tror att han söker en sån här:
    http://bit.ly/jVxH4q

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.