Bayerska ölsorter (11706)

Som du redan vet kommer delar av Gödsvinet se mer av Bayern nästa år. Jag reser aldrig oförberedd eller utan att lära mig landet och hur det ligger först. Det var därför som en ren bildningsgärning jag vandrade uppför Humlegårdsgatan och hakade vänster på Nybrogatan tidigare idag.

Kunskapsresan landade på den gatans fina systembolag och upplysningen kunde inledas nästan omgående. Som skräddarsytt för mina syften fanns där en färdigladdad sex-pack med öl från Bayern.

Paketen är komplett med en karta över bayerns drycker från Grossostheim till Irbach och från Reuth till Pfaffenhofen. Det finns förstås fler sidor av Bayern men jag nöjer mig med dessa sex för nu. Man måste börja någonstans.

99 kronor på systembolaget, nummer 11706 i katalogen

3 lokalhistoriker av 5 möjliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.