Beer Here Vårwit

Den här ölen har inte fått någon direkt mild behandling bland recensenterna. De flesta verkar se den som tråkig.

Den kanske är tråkig. Men den är tråkig på ett bra sätt. Den är kanske inte den mest spännande ölen jag druckit i mitt liv, och den är kanske inte perfekt balanserad. Jag anar en lätt metallisk smak. Men precis som en frisk veteöl i belgisk stil ska göra rinner den ner i en vansinnig hastighet. Svalkande och lätt, men ändå smakrik. Jag tycker att den var riktigt trevlig.

Tre starka och friska ölbloggare av fem möjliga. Finns/fanns i systembolagets tillfälliga sortiment.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Trackbacks är avstängda.

3 Responses to Beer Here Vårwit

  1. zonk säger:

    Av nån anledning brukar man ju alltid sitta där med en Hoegarden, och undra lite varför man köpt den. Anledningen brukar vara att man blivit medsläpad någonstans med påvert ölutbud, och likväl försökt dricka något annat än tråklager. Hur står sig vårwitten i jämförelse?

  2. Jonas säger:

    Jag vågar faktiskt inte säga det, för jag kan inte ens minnas senast jag drack en hoegarden.

  3. Johan säger:

    Jag köpte denna för en recension för någon vecka sedan men lyckades bättre med drickandet än skrivandet. Jag tyckte dock också att det var en riktigt trevlig öl. Skulle nog föredra den före an Hoegarden, denna är mindre syrlig och den har inte riktigt lika vass smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.