S:t Eriks IPA (1463)

Kvällens recension av en spännande ny öl från systembolaget är inställd. Anledningen är att Gödsvinets lokala leverantör i Vällingby för tillfället ställer om sortimentet till utomhussäsongen, då 3 av 5 öl som dricks i Västerort är en Stockholm Festival i Solursparken. Istället bjuder vi på en recension av en fullständigt ointressant öl.

S:t Eriks IPA är en fullständigt ointressant öl. Det är inget fel på den. Det är en bryggprodukt av IPA-karaktär godkänd för mänsklig konsumtion av berörda myndigheter. Alla papper är i ordning och de enda dokumenterade biverkningarna är mild till mediumstark matthet och en kvardröjande känsla av att det är en dag imorgon också.

Ölen har, helt i enlighet med restriktionerna, en humlesmak av ”amerikansk” karaktär som är trovärdig under rätt omständigheter. På planenligt vis följs humlesmaken av en beska vars längd är klart inom ramen för de rådande standardmåtten. Det är en fullständigt genomsnittlig upplevelse.

17,90 kronor på systembolaget, nummer 1463 i katalogen

3 raka munnar av 5 möjliga

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Trackbacks är avstängda.

3 Responses to S:t Eriks IPA (1463)

  1. zonk säger:

    Hårda ord! Som jag tidigare alluderat till, har inte St Eriks IPA gett några särskilt starka eller bestående intryck hos mig, men dålig vill jag inte kalla den. Helt ok. Fast mer än en rak trea vet jag inte om jag heller hade gett den. Ändå känns ditt omdöme hårt. Har jag gått och blivit positiv på gamla dar? Fan tro’t.

  2. Jonas säger:

    Håller med. Jag tycker att den är helt ok.

  3. Lew säger:

    Köpte en härom veckan efter att ha tyckt om deras pilsner och sommarlager. Smakade pink. Är arg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.