Dagens korta: Mellow, Sthlm

Tidigare har jag bara varit här och vänt för en öl. Den här gången blev det istället trerätters på någon annans bekostnad. Rårakan är enligt kostens alla regler, oxryggen går inte av för hackor liksom chokladfondanten som faktiskt var perfekt.

Trevlig lagom servil service. Priserna vet jag ingenting om och när man för en gångs skull slipper betala så tänker jag inte kolla upp det heller (ok, se priser här).

Rekommenderas!

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Trackbacks är avstängda.

2 Responses to Dagens korta: Mellow, Sthlm

  1. Fläderblom säger:

    Och tiki-baren i källaren, förtjänar inte den också en kommentar? När de öppnade hade de gudabenådade bartenders, sedan har det varit lite si och så. Ryktet säger att de har skärpt sig på sistone. Kan någon bekräfta eller dementera?

  2. Nils säger:

    Jag har tyvärr inte testat den utan höll mig på ovanvåningen med resten av middagssällskapet. Om jag har vägarna förbi skall jag återkomma i ärendet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.