Dagens korta: Mellow, Sthlm

Tidigare har jag bara varit här och vänt för en öl. Den här gången blev det istället trerätters på någon annans bekostnad. Rårakan är enligt kostens alla regler, oxryggen går inte av för hackor liksom chokladfondanten som faktiskt var perfekt.

Trevlig lagom servil service. Priserna vet jag ingenting om och när man för en gångs skull slipper betala så tänker jag inte kolla upp det heller (ok, se priser här).

Rekommenderas!

2 reaktioner på ”Dagens korta: Mellow, Sthlm

  1. Och tiki-baren i källaren, förtjänar inte den också en kommentar? När de öppnade hade de gudabenådade bartenders, sedan har det varit lite si och så. Ryktet säger att de har skärpt sig på sistone. Kan någon bekräfta eller dementera?

  2. Jag har tyvärr inte testat den utan höll mig på ovanvåningen med resten av middagssällskapet. Om jag har vägarna förbi skall jag återkomma i ärendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.