Ett till Monks

Det ska öppna en tredje Monks i Stockholm. Nu i augusti öppnar de upp en bar och restaurang helt ägnad åt porter och stout i gamla stan. Detta är förstås välkommet och ett tecken på att gamla stan på allvar börjar bli en plats att gå till för mat och dryck.

Det allra mest intressanta från min begränsade horisont är dock sättet på vilket jag fick reda på det. Jag läste det i Monks nyhetsbrev. Jag har inte anslutit mig till Monks nyhetsbrev. På något sätt har de hittat mig. Naturligtvis var de smickrade av att självaste Gödsvinet uppmärksammade deras restauranger i denna vänskapsmatch. Men ändå. Jag hade kommit ihåg ifall jag lämnat min e-postadress någonstans.

Hur som helst ser jag fram emot att gå till Monks nya porterhus i gamla stan. Om jag vågar.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

6 Responses to Ett till Monks

 1. Kalle säger:

  Porter och stout, alltså? Kommer de inte att servera dricka till maten?

 2. Johan säger:

  Vi får undersöka det under din nästa Stockholms-odyssé!

 3. Martin säger:

  I och med detta inlägg har du nu fått ett VIP-kort dit?

 4. Johan säger:

  Nej men nu när du säger det så ska jag kräva ett!

 5. Martin säger:

  Tycker jag !

 6. Kalle säger:

  Skrev vi inte upp oss på någon lista där man skulle gissa något, vid ett av våra besök på Wallingatan?

  Det verkar förresten som att den där ”Like”-knappen inte fungerar i Google Chrome.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.