Seven Giraffes (1665)

Detta är en uppfriskande, behaglig och rätt lättfotad ale med smak av humle, citrus, fläder och nästan vad som helst utom en ale. Jag vet inte vad skottarna på Williams bros har gjort med den för att den ska bli så men jag håller det inte mot dem.

Seven giraffes påminner en hel del om Dugges lager No 1 eller andra humletunga lager. Det finns förstås sämre saker att bli liknad vid men jag skulle inte bli förvånad om någon puritan menar att en ale inte är en ale om den kan drickas i solen en varm sommardag. Den alen är dock här nu. Detta är alen för din safari.

Tre giraffer av fem möjliga

23,90 kronor på systembolaget, nummer 1665 i katalogen

En reaktion på ”Seven Giraffes (1665)

  1. Nu är jag färgad eftersom Alloa är grannbyn men jag gillar verkligen Seven Giraffes. Skönt att kunna dricka en riktig ale från ett litet bryggeri som inte måste smaka som något som Belhaven spottat ut. Likt Brewdogs Nanny State är det en frisk fläkt i en skotsk bryggindustri som i sanningens namn stagnerat i tunga och mörka ale’s. Dessutom fungerar kryddningen i min värld alldeles utmärkt, så länge man inte tror att det är en Abbotts man köpt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.