Sommar i förorten

Jag brukar inte döma folk men det där är helt enkelt inte en bra plats att sola sig på. Hur länge ska man ha bott i förorten innan man väljer ett kraftigt trafikerat torg framför en 5000 kvadratmeter stor gräsäng 25 meter bort när man ska sola? Det är förstås jag som är nyinflyttad här och en dag kommer jag kanske att förstå Stockholmarnas vanor. Då är det nog dags att flytta igen. 

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Trackbacks är avstängda.

2 Responses to Sommar i förorten

  1. Ellinor säger:

    Vilken utmaning att vila/sola så där… Inte lätt att förstå inte. För övrigt är det alltid härligast med en bok i skuggan av ett träd tycker jag!

  2. Kristopher säger:

    Fantastiskt rolig bild tycker jag. Den påminner mig om när jag och min sambo för några veckor sen var i Helsingborg på väg mot Helsingör. Samtidigt pågick Helsingborgsfestivalen och i stadsparken hade man ponnyridning i lång karavan med en massa snorungar. Det roliga var att i gräset 2 meter från deras ridspår låg en alkis och sov i gräset. Priceless!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.