Titta vi twittrar!

Vid gud jag tror vi twittrar! Jag har ingen aning om hur det har gått till men jag misstänker att det har något att göra med Jonas eftersom han faktiskt kan något om IT. Jag vet inte heller vem som skriver meddelandena men jag misstänker att det är Nils eftersom han faktiskt kan laga mat. Kanske kommer det att höras twitter även från våra resterande skribenter. Personligen har jag ett problem med begränsningen av antal tecken.

Twittersvinet håller till i vänstermarginalen på sidan där de fem senaste meddelandena syns. Hur låter det när ett svin kvittrar? Jag föreställer mig det lite som Ozzy Osbornes senaste skiva.

Liknande inlägg:

Publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.